Banner VPS webhosting

VPS webhosting

Virtual Private Server webhosting

VPS pakketten

VPS pakketten

Stel je eigen VPS pakket samen

Keuze maken wat je nodig hebt

     1. Aantal GB SSD schijfruimte
     2. Hoeveel RAM geheugen
     3. Max. CPU is afhankelijk van het RAM geheugen
     4. Dataverkeer per maand

Inbegrepen

     • Setup
     • DirectAdmin controlepaneel
     • Domeinnaam
     • Hardware management
     • Basis ondersteuning

Opties op je VPS pakket

Opties op je VPS pakket

Volgende uitbreidingen zijn mogelijk

      • NVME i.p.v. SATA SSD
      • Back-up ruimte
      • cPanel controlepaneel
      • Extra IPv4 adressen
      • Commodo PositiveSSL Certificaat
      • Uitgebreide (software) ondersteuning

Heb je andere specifieke wensen, dan kan je ons steeds contacteren.

Meer informatie over VPS webhosting

Technisch

Alle servers beschikken over meerdere multicore Intel processors. Iedere VPS webhosting heeft recht op een aantal gegarandeerde CPU-shares, het geheugen wordt aan jouw VPS webhosting toegewezen en is dus steeds ter beschikking. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere datacenters binnen de omgeving van Amsterdam, deze zijn TIER-3 of hoger. De data wordt geplaatst op een hardware RAID-10 disk array met voldoende cache en een batterij back-up. Dit verhoogt de snelheid en bewaakt de data integriteit. Voor het netwerk zijn er 2 Gbit uplinks op verschillende switches. Er is ook een redundante stroomvoorziening aanwezig.

cPanel controlepaneel

Wanneer je gebruik maakt van het cPanel controlepaneel kan je maximum 100 accounts aanmaken. Alles wat daarboven komt, wordt extra aangerekend. Deze extra kosten worden maandelijks gecontroleerd en gefactureerd. Contracteer ons vrijblijvend voor de tarieven.

Back-up

Back-ups vereist minstens 2 maal de opslag capaciteit van de VPS webhosting , als je een VPS webhosting hebt met 40 GB opslag is 80 GB opslag voor back-ups vereist. Restore van bestanden moeten aangevraagd worden, je hebt zelf geen toegang hiertoe.

Hardware management

Standaard worden updates, patches, basic monitoring,... opgelost binnen de 24 uur. Deze service is standaard inbegrepen.

Virtualisatie software

Er wordt gebruik gemaakt van hardware virtualisatie op basis van KVM, zo worden alle hardware onderdelen die aanwezig zijn geëmuleerd, zoals het BIOS, invoer/videokaart, harde schijf, processor(s), netwerkkaarten en RAM geheugen. Er zijn ook reserve servers en onderdelen op voorraad.

Service level agreement (SLA)

Deze optie kan je kiezen voor 25,00 euro, Exclusief BTW, per maand. Hiermee krijg je ondersteuning op de software die geïnstalleerd is op jouw VPS webhosting (Apache, PHP, MySQL, cPanel of DirectAdmin, ...). De responsetijd is binnen de 24 uur. Je kan de responsetijd verkorten naar binnen de 8 of 4 uur, Contracteer ons vrijblijvend voor de tarieven. 

Administratief

Je sluit een overeenkomst af met een minimum periode van 12 maanden. Standaard wordt de betaling voorzien om het kwartaal, maar het is ook mogelijk om dit half jaarlijks of jaarlijks te betalen. Bij jaarlijkse betalingen bekom je een korting.