Banner Dedicated webhosting

Dedicated webhosting

Een volledige eigen serveromgeving

Dé hosting oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke websites met veel bezoekers of voor hosters en webdesigners!

Gegarandeerde kwaliteit

Dedicated webhosting is dé oplossing voor een bedrijfskritische of omvangrijke website met veel bezoekers of voor internetbedrijven zoals hosters of webdesigners. Je krijgt de volledige capaciteit van een server, enkel en alleen voor jouw website(s)! Als je gegarandeerde kwaliteit wil, is een dedicated server ideaal voor jou!

Domeinnamen aan lagere prijzen

Klanten van AlfaDedicated kunnen bij ons terecht voor registratie van meer dan 50 verschillende soorten domeinen aan voordelige tarieven.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie

Is dit de ideale oplossing voor jou?

We willen jouw hierin ondersteunen. We kijken samen met jouw of dit de beste investering is voor al de noden van jouw bedrijf. Na een grondig gesprek ontvang je een vrijblijvend offerte. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Support 24/7

Support 24/7

Professionele en persoonlijke klantenservice. Contacteer ons best via e-mail. Wij maken gebruik van een ticketsupport-systeem. Zo kunnen wij jou, indien er zich een probleem voordoet, nog sneller helpen. Een correcte opvolging is gegarandeerd.

Dringend technisch probleem: Stuur een nood-SMS naar het nummer +32 (0) 498 / 520 817. Vermeld duidelijk jouw servernaam en/of klantnummer. Wij doen dadelijk het nodige om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Datacenter

Datacenter

AlfaDedicated plaatst zijn servers enkel in kwalitatief hoogstaande datacenters in Nederland, gebruik makend van superieure hardware en de beste netwerkverbindingen. Momenteel staan al onze servers in Schuberg Phillis, Easynet en EvoSwitch te Amsterdam. Nieuwe klanten komen steeds in EvoSwitch, gebruik makend van het LeaseWeb netwerk. Een carrier-onafhankelijk datacenter, met een oppervlakte van 9000 vierkante meter.

Het datacenter heeft een totale capaciteit van 10 Megawatt en staat op een knooppunt van hoogwaardige en wereldwijde breedbandverbindingen met het internet. Het datacenter van EvoSwitch is redundant uitgevoerd bij stroomstoringen. De locatie wordt bovendien 24/7 door beveiligingspersoneel bewaakt.